අවශ්ය ද්රව්ය
තම්බා පොඩිකර ගත් බඩ ඉරිඟු ඇට නැතිනම් ස්වීට් කෝන්( ෆුඞ් සිටි වලින් ගත හැකිය) ග්රෑම් 50 ක්
ග්රීන් පීස් ග්රෑම් 25 ක්
තම්බා ගත් අල ග්රැම් 75 ක්
මයිනෝස් සෝස් මේස හැඳි 2 ක්
ලුණු කුඩු ස්වල්පයක්
ගම්මිරිස් කුඩු ස්වල්පයක්
දුඹුරු පාන්පෙති කිහිපයක්
සාදන ක්රමය
ස්වීට්කෝන් (ග්රීන්පීස්) සමග අල හොඳින් පොඩි කරන්න. එයට මයිනෝස් සෝස්, ගම්මිරිස්, ලුණු එකතු කර කලවම් කරන්න. පාන් ගෙන සතුන්ගේ හැඩයට කටර්වලින් කොටස් කපන්න. (කටර් වෙළෙඳ පොළෙන් ගත හැකිය) එවැනි පාන් කොටසක් ගෙන මිශ්රණය තවරන්න. අනෙක් කොටසින් වසන්න. මේ ආකාරයට සැන්ඞ්විච් කොටස් සාදා ගත හැකිය.
අවශ්ය ද්රව්ය
ක්රීම් චීස් ග්රෑම් 50 ක්
යෝගට් මේස හැඳි 1 ක්
තම්බා පොඩිකරගත් කුකුළු මස් ග්රෑම් 50 ක්
කුඩාවට කපාගත් අන්නාසි කැබලි ග්රෑම් 50 ක්
සතුන්ගේ හැඩයට කපා ගත් පාන්පෙති
සාදන ක්රමය
ක්රීම් චීස් හා යෝගට් හොඳින් ගසන්න. එයට තම්බා පොඩි කරගත් කුකුළු මස් සහ කුඩාවට කපාගත් අන්නාසි කැබලි එකතු කරන්න. දැන් පාන් පෙති දෙකක් ගෙන එහි එක් පැත්තක මිශ්රණය තවරා අනිත් පෙත්තෙන් වසන්න. මේ ආකාරයට අවශ්ය පාන්පෙති සකස් කරන්න.
අවශ්ය ද්රව්ය පිටි ග්රෑම් 225 ක් කුරුඳු කුඩු තේ හැඳි 1 ක්
පොලොස් වෑංජනයට කවුරුත් ප්රියය. එහෙත් පොලොස් වෑංජන රසට හදන්නට නම් දර ලිපේ පිසින්නට ඕනෑ යැයි බොහෝදෙනා සිතති.
තම්බා පොඩිකර ගත් බඩ ඉරිඟු ඇට නැතිනම් ස්වීට් කෝන්( ෆුඞ් සිටි වලින් ගත හැකිය) ග්රෑම් 50 ක්
තද උණුසුම ඇති දිනෙක සිසිල් බීම වීදුරුවක් බීමට ඇත්නම් කෙතරම් අගේද?
නන්තල් කාලයට ගැළපෙන මෙම කේක් වර්ග සති නත්තලට සති 2, 3කට කලින් සාදා ගැනීමට වුවද පු`ඵවන.
නැවුම් එළකිරි ලීටර් 1 ක් / කිරිපිටිග්රෑම් 200 ක් ක්රමඩාන් (ස්ටැඩිලයිසර්) ග්රෑම් 10 ක් හෝ
දේශයේ ආරක්ෂකයා ලෙස ශ්රී ලංකා ඉන්ෂුවරන්ස් ලයිෆ් (SLIC Life) රටේ අනාගත පරපුරේ වැඩිදියුණුව සඳහා නිරන්තරයෙන් දායක වී ඇත. ශ්රී ලංකාවේ පවතින වඩාත්ම උපයන රාජ්
ඇතැම් මිනිසුන් ගෙන් නික්මෙන ප්රභාව බොහෝ ප්රිය මනාප ය. ඔවුන්ව දැකීම පවා මහත් සැනසීමක් ගෙන දෙනු ඇත. ඔවුන් සමීපයෙහි සිටින කළ මහත් සැනසීමක්, සුවදායක බවක්
ශ්රී ලාංකික රසවතුන්ගේ විශ්වාසය දිනූ “ස්කෑන් ජම්බෝ පීනට්ස්”සිය පාරිභෝගික භවතුන් වෙත හරසර දක්වමින් 8 වැනි වරටත් සංවිධානය කළ “ස්කෑන් ජම්බෝ බොනැන්සා”ස
ඇනිමල් ෂානීස්